Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ κκ Γ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ και Σ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Ζητήσαμε μία δήλωση για την Προοδευτική, από τους υποψηφίους δημάρχους Νίκαιας-Ρέντη κκ Γ.Ιωακειμίδη και Σ.λογοθέτη , τις οποίες και παραθέτουμε :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ - δήλωση για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -
 
< Το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές μας, όλον αυτόν τον καιρό.
-  Ένα αποτέλεσμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα αλλά παράλληλα μας γεμίζει ευθύνες για την επόμενη ημέρα.
Και αν και δεν πήραμε ακόμα την τελική εντολή από τους δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη, ωστόσο είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.
- Αυτό φυσικά δεν μας καθησυχάζει αλλά συνεχίζουμε στον ρυθμό που πρωτοξεκινήσαμε από τη επομένη της ψήφισης του Καλλικράτη.
Τις καθημερινές περιοδείες μας στις γειτονιές της Νίκαιας, την καθημερινή μας επαφή με τους ανθρώπους και τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
- Είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε τον δικό μας αγώνα απέναντι στο ψέμα, την λάσπη και  την παραπλάνηση που διοχέτευσαν στον λαό της Νίκαιας κατά την διάρκεια όλου του προεκλογικού άγωνα.
- Είμασε εδώ, έτσι όπως μας γνωρίσατε... κι έτσι όπως θα μας δείτε στο μέλλον.
Αληθινοί, αυθεντικοί και υποσχόμενοι μόνο για όσα είναι δυνατόν να φτιάξουμε...
- Είμαστε εδώ έτοιμοι να ακούσουμε την καρδιά του κάθε Νικαιώτη που το μόνο που φαίνεται να ζητά είναι ΑΛΛΑΓΗ στην διοίκηση της πόλης. Διοικήσεις που τον πλήγωσαν, τον αδίκησαν, τον άφησαν στην άκρη.
Εμείς μπορούμε να είμαστε ΕΚΕΙΝΟΙ που θα φέρουν αυτή την αλλαγή. Όπως ακριβώς κάναμε και στην πόλη του Ρέντη, έτσι κι εδώ.....στην ενιαία πόλη μας ΝΙΚΑΙΑ - ΡΕΝΤΗ.>
 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - δήλωση για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -

Εύχομαι στην Προοδευτική καλή πορεία και δεσμεύομαι ότι θα διορθώσω σημαντικά το γήπεδο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα.
Εύχομαι οι ομάδες της περιοχής μας, της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, να μην έχουν οι φίλαθλοι τους αντιπαλότητες, αλλά να τους διακρίνει φίλαθλο πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: